Öğrencilerimiz Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Kapsamında Destek almaya Hak Kazandı Üniversitemizin 3. sınıf MIS4003 kodlu Bilgi Teknolojileri Proje Yönetimi dersi öğrencilerinin bir araya gelerek, “ Bilim, Teknoloji Ve Toplum” kategorisinden başvurdukları Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

“Hayatımızda IoT: Nesnelerin İnternetindeki Güvenlik Risklerinin Farkındalığının Artırılması” isimli projeleriyle yenilikçi ve milli bir adım atmayı hedeflemektedirler.

Üniversitemizin misafir öğretim üyelerinden Tunç Medeni’nin danışmanlığını yaptığı proje ekibi Hafsa Güç, Fatmanur İncekara, Veli Çoban, Büşra Can, Nebile Adalı ve Yusuf Esad Türk'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.