Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlimiz Bengisu Büyükmumcu 9. Uluslararası Yükseköğretimde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Araştırmaları Kongresine Katıldı

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlimiz S. Bengisu Büyükmumcu, 15-17 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul’da Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen “9. Uluslararası Yükseköğretimde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Araştırmaları Kongresi” ne katıldı. S. Bengisu Büyükmumcu kongrede, "Üniversite Öğrencilerinde Beden İmgesi: İşlevsel Olmayan Tutumlar, Algılanan EbeveynTutumları ve Sosyal Karşılaştırma Yöneliminin Yordayıcılığı" başlıklı çalışma ile sözlü sunum gerçekleştirdi.