Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Baki Rıza Balcı Bahreyn Gulf Üniversitesi YÖK Denetimine katıldı

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Baki Rıza Balcı Bahreyn Gulf Üniversitesi YÖK Denetimine katıldı Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğretim üyemiz Doç. Dr. Baki Rıza Balcı, 2019-2020 akademik yılında tam zamanlı, 2020-2021 akademik yılında ise yarı zamanlı olarak görev aldığı Bahreyn Gulf Üniversitesi’nin Muhasebe ve Finansman lisans bölümünün 4-5 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen YÖK Denetimine katıldı.

Bahreyn YÖK’ünün Kalite Güvence Kurumunun organize ettiği etkinlikte lideri University of the West of Scotland’dan Prof.Dr. John Struthers olduğu ekip, yüz yüze ve online oturumlar gerçekleştirmiştir. Bahreyn Gulf Üniversitesi’nde yalnızca idari süreçlerde bulunmuş çok az sayıda öğretim üyesinin davet edildiği 2 farklı oturumda Doç.Dr. Baki Rıza Balcı, teknik heyetin Bahreyn Gulf Üniversitesi’nde uygulanan akademik ve mesleki standartlara, eğitim-öğretim mevzuat ve mevzuat ile ilişkili reel uygulamalara yönelik sorularına yanıt vermiştir.