Kariyer Merkezimiz Tarafından “Türkiye’de Borsa ve Sermaye Piyasaları” Semineri Gerçekleştirildi

KGTÜ Kariyer merkezi tarafından, BİSTLAB (Borsa İstanbul Laboratuvarı) Konya temsilcisi Sayın M. Ali Tulukcu’nun sunumlarıyla “Türkiye’de Borsa ve Sermaye Piyasaları” semineri gerçekleştirildi.  İnteraktif olarak ve oldukça verimli geçen seminerde öğrencilerimiz, BİSTLAB faaliyet alanları, ülkemizde borsanın tarihi, borsaların kuruluş amaçları ve sundukları fırsatlar, yatırım araçları ve yatırım stratejileri gibi birçok önemli konuda bilgi sahibi oldular.

Borsa ve sermaye piyasalarına ilgi duyan öğrencilerimiz aynı zamanda, BİSTLAB-KGTÜ Kariyer Merkezi işbirliği çerçevesinde BİSTLAB Konya’da gerçekleştirilecek olan “Borsa ve Sermaye Piyasaları Okur Yazarlığı Eğitimlerine” katılma şansı da yakaladılar. Seminer sonunda öğrencilerimize katılım sertifikaları verilirken, M. Ali Tulukcu’ya KGTÜ Kariyer Merkezi Yöneticimiz Doç. Dr. Baki Rıza Balcı tarafından plaket takdim edilmiştir.