Dr. Öğr. Üyesi Ömür Saltık tarafından verilen Graduation Project (Mezuniyet Projesi) dersi kapsamında Ekonomi Bölümü  4. sınıf öğrencilerimiz Merve Yağlıcı ve Şevval Buse Sarıman tarafından yapılan araştırmalar ve  Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Süleyman Değirmen’in sağladığı katkılar neticesinde hazırlanan “Neuromarketing In Food Sector: A Literature Review of the EEG and Eye-Tracking Studies” başlıklı çalışma, 4-7 Eylül 2021 tarihleri arasında İsviçre’nin Lozan şehrinde düzenlenecek “49th Meeting of the European Brain and Behaviour Society” konferansında sunulmak üzere kabul edildi.

Öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Konferans sayfası linki: https://www.ebbs2021.org/