SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan Üniversitemizde

Dünya’nın en büyük yazılım firmalarından olan SAP’nin Türkiye Genel Müdürü Sayın Uğur Candan, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Musa Zorbozan ve Anahtar Hesap Yöneticisi Sayın Can Ertürk, 14 Mayıs 2019 tarihinde birçok konuda işbirliği olanaklarını görüşmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, AB Holding Bilgi Teknolojiler Direktörü Hakan Uğuz, SBBF Dekan Yardımcımız ve Kariyer Merkezi Direktörümüz Doç. Dr. Baki R. Balcı, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Sarı, Endüstri Mühendisliği  Bölümü öğretim üyemiz Dr. Beyzanur Ervural’ın da yer aldığı samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş Sayın Uğur Candan’a gelecekteki işbirliğinin bir simgesi olması adına üniversitemiz plaketini takdim etti.