Duyurular

Ekonomi Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. İhsan Erdem Kayral Finans Alanındaki En Önemli Konferanslardan SSEM EuroConference 2019: Emerging Market Economies’e Katıldı

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. İhsan Erdem Kayral, 27-29 Haziran 2019 tarihleri arasında Milano’da düzenlenen “SSEM EuroConference 2019: Emerging Market Economies”e katıldı. Dr. Öğretim Üyesi İhsan Erdem Kayral’ın Başkanlığında gerçekleştirilen “Borsa Endeksleri Oturumunda” Dr. İhsan Erdem Kayral, H. Merve Alagöz ve N.

İktisadi ve İdari Programlar Öğrencilerimizin Hazırladığı Proje, TÜBİTAK Tarafından Düzenlenen Yarışmada Gıda ve Tarım Kategorisinde Bölge İkincisi Oldu

Öğrencilerin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla TÜBİTAK tarafından düzenlenen “2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları” Konya Bölge Sergisi ödül töreni gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz 22. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi’ndeki Çalışmaları ile İlgili Seminer Verdi

Kariyer Merkezimiz ve Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültemiz tarafından, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi 2. sınıf öğrencilerimizden Ali Fuat Tecim, Hafize Ayan ve Merve Yağlıcı’nın sunumlarıyla  “22. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi” konulu seminer düzenlendi. Öğrencilerimiz ve akademik personelimizin katıldığı seminerde, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğrencilerimiz, Dr. Öğretim Üyesi İhsan Erdem Kayral tarafından verilen UNIV 2010 Statistics II dersi kapsamında hazırlayarak İzmir’de düzenlenen 22.

İzmir Ticaret Borsası Tarafından 3’üncüsü Düzenlenen “Tarım Gençlerle Yükseliyor” Yarışmasında Öğrencilerimizin 4 Farklı Projesi Sergilenmeye Hak Kazandı

İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından tarım alanında çalışmalar yapmak isteyen gençlere destek vermek amacıyla gerçekleştirilen “III. Tarım Gençlerle Yükseliyor” fikir yarışmasına “Bitkisel ve Hayvansal Üretim”, “Tarımsal Pazarlama ve Markalaşma”, “Tarımda Bilişim ve Teknoloji”, “Kırsal Kalkınma ve Kadın” konu başlıklarında 31 Ağustos – 14 Aralık 2018 tarihleri arasında başvuru alındı.

SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan Üniversitemizde

Dünya’nın en büyük yazılım firmalarından olan SAP’nin Türkiye Genel Müdürü Sayın Uğur Candan, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Musa Zorbozan ve Anahtar Hesap Yöneticisi Sayın Can Ertürk, 14 Mayıs 2019 tarihinde birçok konuda işbirliği olanaklarını görüşmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, AB Holding Bilgi Teknolojiler Direktörü Hakan Uğuz, SBBF Dekan Yardımcımız ve Kariyer Merkezi Direktörümüz Doç. Dr. Baki R. Balcı, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Dr. Öğr.

Öğrencilerimiz Ekonomi Alanında Ülkemizin Önemli Kongrelerinden Olan 22. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi’nde Ödül Kazandı

Ege Üniversitesi'nin düzenlediği ve bu yıl 22.'si düzenlenen Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi'ne 3 bildiri ile katılan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi İktisadi ve İdari Programlar öğrencilerimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kongreden ödülle döndü.

KGTÜ Kariyer Merkezi Tarafından “Tarım Bankacılığında Kariyer Yönelimleri ve Fırsatlar” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Kariyer merkezimiz tarafından, Vakıfbank Tarım Bankacılığı Pazarlama ve Satış Koordinasyon Birim Müdürü Sayın Yıldıray Çınar’ın sunumlarıyla “Tarım Bankacılığında Kariyer Yönelimleri ve Fırsatlar”  konulu seminer gerçekleştirildi. Etkinlikte katılımcılar ülkemizde tarım bankacılığının kapsamı ve gelişimi, bu alandaki kariyer fırsatları, tarım bankacılığının bankacılık sektöründeki yeri ve potansiyeli hakkında bilgi edinme imkânı buldular. Seminer sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş tarafından Sayın Yıldıray Çınar’a plaket takdim edildi.