Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Akademik Kurulu Sayın Rektörümüzün Katılımı ile Gerçekleşti

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nin 2019/2020 Eğitim-Öğretim yılı ilk Akademik Kurul toplantısı 30.10.2019 tarihinde Senato Salonu’nda Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ün katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıda Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş Fakülte ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Dersler, staj, araştırma faaliyetleri, öğrenci aktiviteleri, öğrenci memnuniyeti anketi sonuçları toplantıda görüşülen konular arasındaydı. Sayın Rektörümüz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nin üniversitemizin gerek eğitim-öğretim faaliyetlerine gerekse proje çalışmalarına sağladıkları katkılarından dolayı tüm fakülte mensuplarını tebrik etti. Toplantı, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinin Sayın Rektörümüz ile gelecekteki projeler üzerine karşılıklı bilgi ve fikir alışverişi ile devam etti..

Toplantının sonunda, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş Akademik Kurul Toplantısına teşriflerinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’e hediye takdim etti.